Саша Поповић претрпео је велики бол и губитак када му је преминуо отац, а он је сам причао да је потекао из једне здраве свештеничке породице и од малих ногу је имао све што је пожелео.

Када је је имао тек 24 године догодила се страшна трагедија. Његов отац је изгубио живот као последицу од саобраћајне несреће коју је доживео на ауто-путу. Испред искључења за Руму његов аутомобил налетео је ‘мерцедес’ загребачке регистрације.

Фото: АТА имагес

 

- Када ме је мајка пробудила и саопштила ми шта се десило, био сам као хипнотисан. После мучне борбе за живот, умро је у болници. Ни данас не знам да ли је возач који га је усмртио завршио у затвору- рекао је Саша кога је ово искуство трајно променило.

- Изгубити родитеља је веома тешко искуство. Док је био жив, сећам се да ме је увек нервирало све што је мој отац изговарао. После његове смрти, кад год бих доносио неку важну одлуку, размишљао сам како би се он поставио у тој ситуацији ", испричао за медије Поповић који је од 1988. године у идиличном браку с певачицом Сузаном Јовановић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".