Иако има само 23 године, храбра Ајмани се већ седам пута изборила са раком. Она је у интервјуу за италијански "Вогуе" открила детаље из свог живота, како би касније о њој "Wикипедиа" написала биографију.

У шетњи Миланом, Ајмани је на улици срела фотографа који ју је замолио да је услика не знајући ко је она, а након што је пристала открила му је да је она мисица, а потом и своју животну причу.

Након пар кратких реченица у видеу овог фотографа, Ајмани је постала светска сензација и људи су желели да сазнају више о њој.

Овогодишња мис Либије преживела је рат у овој земљи и борила се са опаком болешћу, а из те сурове борбе изашла је као победник и носи најшири осмех који можете замислити и жели да буде инспирација другима.

Фото: Тикток принтскрин/edoardogirardin

 

Ајмани Гадафи жели да позитивно утиче на људе и да помогне пре свега деци и бескућницима. Након освајања титуле мис Либије закорачила је у свет моделинга на велика врата, па јој се указала прилика да сарађује са великим модним кућама.

Иако је Ајмани сада истакнута јавна личност, о њеној породици се не зна готово ништа. За сада није износила детаље из приватног живота, тако да је тај део обавијен велом мистерије.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".