Вечерас ће се у "Елити" одиграти прва "Елитовизија". Такмичари седме сезоне популарног ријалитија наступаће у групама, а оцењиваће их, као и прошлих година, чланови стручног жирија, чланови новинарског жирија, као и публика, што путем друштвених мрежа, што преко СМС гласања.

Први познати члан жирија је старлета и бивша задругарка Станија Добројевић, која се већ неколико пута опробала у овој улози. Публици ће посебно бити занимљиво Станијино суочавање са Анели Ахмић, са којом ће се први пут накод скандала наћи очи у очи.

Фото: АТА имагес

 

 

Станија се пре неколико дана вратила у Србију, а у уторак је већ гостовала на "Пинку", у емисији "Амиџи шоу".

- Пратила сам шта се дешава, највише сам пратила другу страну. То ме је копкало. Нико ми није изнео папир, доказ, да је био ожењен, а он се борио свим силама да докаже да да није било. Поштујем то како се бори. Блокирала сам га, одблокирала, тако је и сад статус, све се мења из дана у дан - рекла је Станија, а па открила да је вратила прстен на руку:

- Ово је тај прстен, вратила сам га. Све је неизвесно и даље. Знате како је кренула наша веза, питао ме је кад ћу да дођем у Београд да ме упозна, ја сам рекла у Београду нећу. Он је дошао у Мајами, изнајмио стан преко пута мог, доле је била кафетерија, ту смо пили кафу. Пажљив је био, тако ме је освојио. Планирали смо венчање на Карибима - додала је старлета.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".