Његова рођена сестра Шехерезада мучки је убијена 2003. године у Црној Гори, а оно што је најболније је што је масакр наручио а и лично присуствовао син њихове најстарије сестре.

Џеј никада није могао да се опорави од овог губитка, посебно што је знао да је њихов сестрић био главни кривац.

- Не зна се шта је било страшније, бол због губитка сестре, начин на који је умрла или сазнање да је њихов најрођенији то учинио. Од тог шока Џеј се никада није опоравио. Годинама га је слика Шехерезадиног леша прогањала. Мучио је себе питањима како је његов сестрић могао то да уради, да гледа, да ћути… Џеј који се као домско дете на улици свега нагледао, он који је песмом свима улазио у душу и чинио је већом, бољом, нежијом, душу свог најрођенијег није могао да дотакне и схвати. Џеј је идентификовао масакрирано и већ распаднуто тело сестре, познао је по златном ланчићу на десној нози, али од тада његово срце се разболело и нешто у њему се неповратно сломило - испричао је за медије Џејев рођак након његове смрти.

Џеј је месецима покушавао да нађе сестру, али нажалост успео је да пронађе само њено тело које је касније морао да идентификује. Та слика прогањала га је годинама.

Фото: Д. Мишић

 

- Шехерезада је моја старија сестра и нестала је када је из Италије, где је живела, својим колима кренула у Београд. – Месецима смо њен муж, Италијан, и ја покушавали да сазнамо где је. Нагађали смо, да ли је отета и да ли је уопште жива. Претрагу је спровео и Интерпол, али никаквих обавештења која би разрешила мистерију није било… Шехерезадино убиство је дуго планирано и смишљено изведено. Наручилац убиства је наш сестрић, син наше најстарије сестре. Он је имао овлашћење да води послове Шехерезадине приватне фирме у Београду. Изгледа да је приликом уговарања и куповине неких аутобуса утајио 10.000 евра. Направио је још неке махинације и да би све то прикрио решио је да је убије. Утисци су још стравичнији пошто су наше породице имућне и злочин због користољубља је апсурд. Сестрић је сазнао када она стиже фериботом у луку Бар, отишао је да је сачека, али уместо да је безбедно доведе кући, у Србију, направио јој је замку. Убиство су извршила двојица момака које је повео из Београда. Ударили су је тупим предметом по глави, претпоставља се каменом, а онда су је тамо оставили - испричао је својевремено Џеј.

Певач је гостујући у емисији "Балканском улицом" својевремено пред камерама рекао да је његова највећа туга смрт сестре.

- Кад ми је погинула сестра. Не могу да причам о томе - рекао је Џеј тада са сузама у очима.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".