Милан Поповић постао је власник плаца у центру Загреба, на којем ће ускоро изградити луксузан стамбени комплекс, пише хрватски сајт Империјал.нет.

Фото: А. Станковић

 

Према сазнањима овог медија, Северинин бивши партнер је преко своје загребачке фирме "Целанова" купио посед на којем се налазе две мање некретнине, а који је смештен између улица Хорватовац и Бабонићеве на Шалати. У власничком листу пише да је целокупан комплекс величине 3.200 метра квадратна, а укључује двориште од 28 ари, рушевну кућу од 64 квадрата и још две куће од 111 и 224 квадрата.

Фото: АТА имагес

 

Да Поповић планира градњу на свом новом плацу, види се из документа загребачког градског завода за обнову, изградњу, просторно уређење, градитељство и комуналне послове којим је објављен јавни позив на увид у спис предмета. Као инвеститор наведена је Миланова фирма "Целанова". У том папиру пише да се позивају странке (власници и носиоци других стварних права на некретнину која се непосредно граничи с некретнином за коју се издаје грађевинска дозвола) на увид у спис предмета у поступку издавања грађевинске дозволе за грађење грађевине стамбене јединице на поменутом плацу.

Из овога, дакле, произилази закључак да је Поповић одлучан у томе да створи нови луксузни кров над главом за целу породицу, коју је првенствено због сина из везе са Северином Вучковић везао за хрватску престоницу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".