Харизматична водитељка Националног дневника на Пинку, Маја Манојловић гостујући у Магазин Ин проговорила је о очувању брака, љубав према мужу и деци, а тада се дотакла и односа својих родитеља.

Маја Манојловић је успела да свој приватни живот сачува далеко од очију јавности, али је тада проговорила први пут о својим родитељима, те открила детаље окојима никада није причала.

Фото: Принтскрин Јутјуб/ RTV Pink Official

 

 

- Моји родитељи су били у врло срећном и лепом браку дугом 37 година. Моја мајка је до краја свог живота највише волела свог мужа. То нам је рекла и на самрти, мени и мом брату. Ја сам касније отишла под Острог и разговарала сам са духовником и упитала сам га:

"Како је могуће да је моја мајка рекла да је више волела свог мужа него своју децу?". Он ми је рекао: "Па, то је сасвим нормално. Воли се Бог, па се воли муж, јер он је њој дао децу, па се воле деца, јер деца дођу и ви их изнедерите и они оду из вашег живота". Тада сам схватила поенту! Нема, дакле гриже савести у смислу запостављања деце, ако си окренута супругу - испричала је Маја.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".