Јована и Жељко Јоксимовић у љубави су скоро деценију и по, заљубили су се једно у друго радећи на заједничком пројекту, Евросонга 2008. године.

Иако је Јована тада била верена за Александра Зеремског, убрзо га је оставила и отпочела љубав са певачем.

Фото: Петар Милошевић

 

 

Откако су се 2012 венчали на Малдивима, њихов однос делује бајковито, а то су желели да јавно потврде и две године касније када су обновили брачне завете у Београду и уприличили велико славље. Ипак постоји нешто чега не воле да се присећају, а то је њихов растанак после три године љубави.

Само 15 дана пошто је певач запросио водитељку, растали се Јована и Жељко Јоксимовић. Упућени су тада говорили да су разлог несугласице у њиховој вези које су надјачале љубав. Јоксимовић тада није крио раскид:

- Тачно је, нисмо више заједно. Из поштовања према Јовани и дивном времену које смо провели заједно не желим да износим разлоге због којих смо се растали. Конкретног разлога заправо и нема. Једноставно почели смо да се разилазимо. Неке ствари нису могле да функционишу онако како смо обоје желели, изјавио је он тада.

Фото: АТА имагес

 

 

Помирење је уследило веома брзо и то у Тивту где је Жељко имао наступ, а Јована је отишла приватним летом да га посети. Од тада, њих двоје се никада нису ни разишли нити је у јавност испливала прича о њиховим свађама. Важе за један од најскладнијих парова на јавној сцени, обоје су посвећени деци који су круна њихове љубави и врло успешни у послу, а прије пар година од Иване Мишковић и Горана Карића купили су вилу на Сењаку где сада живе.

(Свет)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".