Наиме, градоначелник Бањалуке провео је неколико дана на пословном путу у Паризу, па је, чим се вратио, похитао певачици у загрљај. Како наводи наш извор близак певачици, Тања и политичар су се састали на једном луксузном имању са огромном вилом надомак Смедерева. У том објекту махом се одржавају велика славља и венчања, а постоји и један ресторан интернационалне кухиње, где су они провели око два сата на романтичној вечери и разговору. Неколико пута су се и пољубили, иако је било присутних за суседним столовима.

Фото: АТА имагес/Драган Кујунџић

 

 

- Тања и политичар дошли су у ресторан у суботу око пет сати по подне. Били су врло присни, сви у ресторану су били шокирани да се не крију. Одмах су наручили храну, стално су се смешкали и додиривали, приметио сам да јој је Драшко показивао своје слике из Париза, одакле је тог дана и допутовао. С њима у пратњи је био и један кршни момак, који је сео недалеко од њих, па претпостављам да је у питању његов телохранитељ или возач. У једном тренутку он је додао Драшку и кесу једног познатог француског модног бренда, а када јој је уручио поклон, Тања се одушевила и загрлила дечка. У једном моменту, пао је и пољубац. Баш се била обрадовала, види се да блиста и да јој прија пажња - испричао нам је извор и додао да су одмах након тога, наводно, отишли заједно за Бањалуку.

- Тамо је провела само неколико сати, јер је Драшко имао неке важне сусрете, о чему је обавестио и своје пратиоце на Инстаграму. Претпостављам да је ноћ била бурна, јер се раном зором вратила за Србију. Можда би остала и дуже са својим партнером да није имала заказано гостовање у једној емисији која се емитовала уживо, а где се видело колико је срећна, без обзира на то што је њен муж Душан бесрамно извређао и њу и Драшка - завршава извор.

Фото: АТА имагес

 

 

Да је ово тачно и да је до сусрета заиста и дошло, потврдила је и сама Тања, која је говорећи о увредама њеног супруга Душана Јованчевића на рачун њеног дечка Драшка назвала анђелом.

- Нисам његов ПР, али морам да кажем, седела сам синоћ с њим, морам да кажем за његову енергију. У сваком послу има змија, осетила сам неке змијице поред њега, али он је као анђео. Има дивну енергију, ту је, а као да није ту. Толико је неприметан, то је баш лепо, и ја сам таква - рекла је Тања у емисији "Премијера - Викенд специјал" само неколико сати након сусрета с политичарем.

(Старс)