Велика звезда оставила је велико музичко стваралаштво иза себе, али јој живот није био бајковит. 

Викторија се само једном удала званично, а њен супруг премиинуо је од глади. 

За улазак у брак се одлучила врло брзо, само десет дана после везе. Први пут се удала 1982. године, а све што је брзо то кратко траје. Развела се послое девет година. Једном  је изјавила да је њен брак личио на распад система. Нагласила је да је њен тадашњи муж био растрзан између жене, родитеља и наркотика.

- Једном су ми јавили да је мртав, ја се исплакала, кукала, а он, није се није јављао, крио се од дугова. Када сам видела да му нема повратка, развели смо се. То је било 1993. године и од тада смо изгубили сваки контакт - изјавила је она, а њеног супруга су пронашли 2011. године мртвог у хаустору. 

Фото: АТА имагес

 

- Пре неколико месеци су ми јавили да су га нашли у хаустору и да је завршио на најстрашнији могући начин. Као бескућник, без дијагнозе. Није се предозирао, нити је пио алкохол. Он је једноставно умро од хладноће и глади - рекла је Викторија годину дана касније.

Међутим, Викторија је имала и проблема са другим мужем. Њена жеља да се оствари као мајка се остварила, али је имала тешку борба за старатељство над ћерком Таром. Како је говорила, њен бивши партнер покушао је да оспори њене квалитете и способности.

Певачица је после концерта у Скопљу доживела велику трагедију. Изгубила је бебу. 

После свих крахова Викторија се повукла из јавности и живи повучено далеко од радозналих очију.

(Стори)

БОНУС ВИДЕО: