Након што је Јелена Карлеуша на друштвеним мрежама критиковала концерт популарног репера Нућија, а који је подржала и Цеца Ражнатовић, огласила се и фолкерка. Подсетимо, поп дива је у свом стилу прокоментарисала то што је њена колегиница најавила долазак на наступ Нућија и Војажа. Након тога је Цеца поново узвратила ударац Јелени Карлеуши и то на прилично оштар начин, али како то обично бива, плавокоса певачица није остала ни овог пута дужна. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/нуцциовде

 

 

Јелена је у свом стилу загрмела на социјалној мрежи "X" где је поново почела активно да качи статусе и провоцира домаћу јавност.

- Сетимо се Вање Кнежевић, певања олошу који ме је сликао кришом, не би ме чудило да са својом врачаром изводи ритуале. Можда ме зато боли глава - била је саркастична Јелена.

Фото: X printscreen/karlinbich

 

 

Док су једни здушно подржали све што је ЈК написала, било је и оних који су прилично осудили Јеленине поступке и изјаве на мрежама.

- Уместо да се бавиш каријером, ти сипаш отров по мрежама. Јадно, јадније Карлеуша - гласила је једна од реченица у поменутој конверзацији.

БОНУС ВИДЕО: