Александра има само 28 година, а успела је да напуни чак три Арене. Јавност данас занимају бројни детаљи, па и коју школу су завршили Прија и Филип.

Александра Пријовић одрасла је у скромној кући, надалеко од центра Белог манастира. Била је добар ђак, вуковац, међутим веома брзо је схватила да ће певање бити њен животни позив.

 Музички талентан наследила је од мајке Борке која је некада и сама наступала, па су Прију тада чували бака и дака и због тога им је и данас неизмерно захвална.

Фото: АТА имагес

 

 

Александра је након завршене основне школе уписала Другу средњу школу и завршила је редовно три разред, а четврти није. Како је сама једном приликом рекла, живот ју је одвео на другу страну,а певање је било све оно о чему је одувек маштала.

Филип Живојиновић је уз оца, тениског аса Слободана Бобу Живојиновића почео рано да се бави тенисом. Јуниорски првак Србије и Црне Горе постао је 2003. године, ипак образовање није запоставио. Након завршене Британске интеренационалне школе у Београду школовање је наставио на Универзитету "Рајс" у Хјустону.

Фото: АТА имагес

 

 

Александра и Филип у браку су од 2018. године, а круна њихове љубави је син Александар који је рођендан годину дана касније у марту.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".