Како су саопштили из локалне полиције, ухапшена су двојица мушкараца, стара 34 и 39 година, и њима је одређен тродневни притвор. Наиме, како се већ писало, сумња се да су двојица младића претукли Србина на улици, а када је покушао да побегне од њих, излетео је на коловоз и у том тренутку га је ударио ауто. Аутомобил га је вукао неколико метара док се није зауставио.

Неутешна породица Србина који годинама живи и ради на Кипру на друштвеним мрежама опростила се од њега уз фотографију младића.

- Маре душо моја, нека те анђели чувају! Почивај у миру, добри дечаче. Моје искрено саучешће, утехе немам - пише у једном од многобројних коментара испод фотографије коју су окачили родитељи настрадалог.

Маркова мајка на једном коментару где је упитана "шта му се догодило" одговорила је "нема га више" и "идем по њега".

- Нека га анђели чувају, његовој младој души нека Господ подари рајско насеље. Лепи дечаче, рано си нас напустио - написао је један пријатељ породице.

Настрадали Србин је иначе радио као обезбеђење у једном пабу недалеко од места страдања у Лимасолу.

Фото: Друштвене мреже

 

- Испоставило се да се Србин непосредно пре страдања посвађао у клубу са девојком, због чега је бесно излетео напоље и почео да шета тротоаром, дуж обале. Док се шетао, пришао му је мушкарац (39) и снажно га ударио у груди, бацивши га на тротоар. Нападнути младић је покушао да устане, али га је осумњичени ударио још једном и поново га оборио. Нападач је тада отишао са лица места, али се појавио други нападач (34) који је наставио да бије Србина - писали су локални медији и додали да је у том тренутку жртва почела да бежи кроз паркинг где је директно истрчао на обалу.

Марко М. је, нажалост, од задобијених повреда преминуо, а локална полиција кренула је у потрагу за осумњиченима који су ухапшени након 24 сата. Возач аутомобила који је ударио Србина је алкотестиран и након негативног теста пуштен је да се брани са слободе. Истрага је и даље у току и она ће утврдити све детаље ове трагичне смрти, а иначе, свађу и тучу заблежиле су надзорне камере.

БОНУС ВИДЕО:

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".