Певачица Тања Савић и њен вереник пилот Мухамед Бешић не раздвајају се један од другог, а сада су слободно време искористили како би отпутовали.

Тања је на лицу имала наочаре за сунце, а Мухамед није скидао осмех и нема сумње да баш уживају у љубави.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/тања_савиц_привате

 

Подсетимо, Тања Савић већ неко време ужива у љубави са млађим партнером Мухамедом Мукијем Бешићем, којем ће ускоро изговорити и судбоносно "да".

Наиме, како се наводи, они увелико планирају венчање у Лас Вегасу, али су наоводно одлучили да за сада никоме не говоре о својим плановима.

- Тања једва чека да се развод од Душана и званично оконча. Она и Муки су се договорили да се венчају у једној од оних капелица у Лас Вегасу, познатој по томе што је матичар обучен у Елвиса Прислија. С њима ће тог дана бити само кумови. Тек кад се буде све завршило, обавестиће и своје родитеље о свему. Голупчићи ће након венчања остати у Америци, али Тања још увек није 100 одсто сигурна да ли ће се тамо заувек и преселити с децом или ће то бити на само неколико месеци - прича извор.

Фото: принтскрин Интсграм/ тања_савиц_привате

 

- Њих двоје планирају и велику свадбу на пролеће или лето следеће године у Србији. Надају се да ће се до тада све искристалисати и да ће решити проблем који имају са својим родитељима због разлике у годинама и вероисповести. Тањи је баш тешко пало кад је њена мајка пре неколико дана јавно рекла да се противи њеној удаји и да јој то не треба у животу јер има двоје деце. Иако је то демантовала више пута и причала како се њена мајка Живана никад досад није оглашавала у медијима, истина се не може сакрити, те је сада свима јасан став њене породице о свему. Она покушава да буде позитивна, али јој није свеједно кад зна да нема подршку оних које највише воли.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".