Хрватска певачица Нина Бадрић недавно је направила спектакуларне концерте у нашој земљи, а људи су били одушевљени колико је природна, опуштена, а о музичком таленту нема потребе да говоримо.

Фото: В. Данилов

 

 

Нина је често предмет писања медија, често због својих одвних комбинација или наступа, а ређе због приватног живота. Знатижељни новинари јој понекад поставе и неко питање везано за љубав и заљубљивање, и она увек, у шали, да одговор који желе да чују.

Тако је недавно признала да је заљубљена, али у свог пса и да јој је живот много веселији и лепши од када слободно време проводи са њим.

Ипак, Нина нам понекад преко друштвених мрежа да прилику да завиримо у њен приватни живот. Пре неколико дана лепа певачица је поделила фотографију са својом сестром Сунчицом, која живи у Италији и којој је тог дана био рођендан.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

И онда, кад се сестре и физички споје, мора да настане бар неколико фотографија које сведоче о њиховом савршеном односу и подршци коју црпе једна из друге.

Тако је било и овог пута, када је Нина поделила њихову заједничку фотографију, па смо још једном добили прилику да видимо како изгледа Сунчица. Насмејана бринета једна је од оних жена које су толико једноставне, да својом појавом фасцинирају све.

БОНУС ВИДЕО: