"Уз ћутање међународне заједнице наставља се прогон српског народа на Косову и Метохији од стране Куртијевог режима. У тренутку велике жалости на северу Косова и Метохији свакога дана се ређају инциденти које изазивају Куртијеви специјалци, па је након јучерашњег пребијања тројице младића у Зубином Потоку, данас на административном прелазу Јариње, из колоне возила грађана који су ишли на сахрану трагично настрадалог Стефана Недељковића извучен и лишен слободе Лазар Јанићијевић, и одведен у непознатом правцу.

Породици и пријатељима није дато никакво образложење оваког понашања полицајаца на прелазу, нити им је предочен разлог за његово лишење слободе. У овом тренутку адвокат покушава да сазна где се налази господин Јанићијевић. Ова отмица, и бруталност Куртијевог режима очигледно је последица ћутања међународне заједнице која сада и без оклевања очигледно дозвољава све оно што Курти ради српском народу, а што су до пре недељу дана чинили прикривеноуз лажне позиве Куртију да деескалира ситуацију.

Сада је више него јасно да је Српски народ пред очима КФОР-а, Еулекса, УНМИК-а и свих лажних душебрижника за људска права остављен на милост и немилост Куртијевог режима", наведено је у званичном саопштењу. 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".