Пун месец у знаку Овна стигао је 29. септембра 2023. године у 11:57 по средњеевропском времену. 

Последњи супермесец у овој години утицаће на све хороскопске знакове, али ипак, за један знак Зодијака ће имати посебно значење.

Људи рођени у знаку Стрелца ће данас а посебно ће бити значајан за људе рођене у хороскопском знаку Стрелца.

Фото: Профимедиа

 

 

Стрелчеви су познати по својој авантуристичкој природи, страсти за истраживањем, тежњи за дубоким разумевањем света и сопственог живота. Припадници овог знака често траже смисао и сврху у свему што раде, пише Сенса.

Дакле, пун Месец ће бити прекретница за Стрелца из неколико разлога:

Саморефлексија: Пун Месец истиче дубока питања и интроспекцију. Стрелац ће искористити ову прилику да размисли о својим циљевима, вредностима и путу који су изабрали у животу. Може се десити да схвате да су промене неопходне да би остварили своје снове.

Тражење авантуре: Стрелчеви имају тенденцију да траже нова искуства и изазове. Пун Месец ће их подстаћи да се упусте у авантуру или путовање које ће им омогућити да прошире своје видике и пронађу нове перспективе.

Фото: Профимедиа

 

 

Одлучност: Стрелци су храбри и одлучни, са великом страшћу следе своје циљеве. Пун Месец ће им дати додатну снагу и одлучност да се суоче са препрекама које су им стајале на путу да остваре своје амбиције.

Промена перспективе: Осветљење пуног Месеца ће донети промене у перцепцији. Стрелчеви могу доживети тренутак спознаје или увиде који ће им помоћи да боље разумеју своју сврху и правац у животу.

БОНУС ВИДЕО: