Музичка звезда Александра Пријовић је одржала чак два солистичка концерта заредом у препуној београдској Арени, а бројне колеге и пријатељи са јавне сцене дошли су да је подрже.

Фото: АТА имагес

 

 

Међу гостима се нашла и Љубица Његомир, ћерка покојне легенде изворне музике Мериме Његомир, која је пред свима направила скандал епских размера, наводи "Република".

Љубица је Пријин концерт пратила из ВИП зоне, а како открива извор поменутог портала који се нашао на лицу места, Љубица је у једном тренутку хтела да напусти Арену, међутим, како то у том моменту није било дозвољено због протокола, направила је сцену, те све време беснела и урликала на чланове обезбеђења, а једног је чак и физички напала.

 

 

- Љубица је направила хаос у Арени! Људи из протокола и организације су ставили ограду на пролаз због безбедности Лепе Брене, која је треба сваког часа да се појави, те је свакоме било забрањено да прође тим путем. Међутим, Љубици се то нимало није допало, те је у очигледно припитом стању урлала као животиња на чланове обезбеђења. У налету беса је хтела да прескочи ограду, а када су је у томе спречили, ударила је једног момка који је само радио свој посао. Скандал је настао, вешала се по степеницама и огради, нису могли да је смире - истиче извор за Републику.

БОНУС ВИДЕО: