Како сазнајемо напад се догодио јутрос у 10 часова испред кафића у улици Николе Тесле. Дукићева је прво вербално напала полицајцку коју је видела на улици. Дошло је до расправе током које су наишла још два полицијска службеника, који су је упозорили да не омета јавни ред и мир. Дукићева је тада насрнула на једног полицајца и песницом га ударила у око. Након тога је ухапшена и спроведена у станицу, а алкотестирањем је утврђено да је имала 2,55 промила алкохола у организму.

- П.Д. из Градишке ухапшен је због сумња да је извршила кривично дело спречавање службеног лица у вршењу службене радње. Она је прво вербално, а потом физички напала полицијске службеника при чему је један полицајац повређен - рекла је портпарол ПУ Градишка Весна Вучић.

О свему је обавештено Окружно јавно тужилаштво у Бањалуци које је наложило да се против Дукићеве достави извештај о почињеном кривичном делу.

- ПУ Градишка осуђује сваки вид насилног понашања и напада на полицијске службенике и позива грађане да се уздрже од оваквих или сличних понашања - рекла је Вучић.

Иначе, Памела Дукић је 26. октобра ове године неправоснажно осуђена на две и по године затвора због неовлашћене трговине дрогом у предмету ”Мерлин 2”. 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".