Глумица Милена Предић након неколико година паузе, поново се нашла у жижи јавности у коју ју је вратила главна улога у филму "Света Петка: Крст у пустињи".

Међутим, пауза коју је направила била је оправдана и свакако јој је променила живот. Током тог периода остварила се као мајка родивши синове Саву (10) и Илију (8). Није желела да пропушта ниједан сегмент њиховог одрастања те се посветила кућним обавезама и позив глумице ставила на чекање. У овој одлуци велика подршка био јој је супруг Марко Јоцић који је уједно и филмски продуцент.

Фото: АТА имагес

 

 

Занимљиво је да су се Милена и Марко упознали захваљујући филму. Радили су заједно "Зону мртвих" Милана Тодоровића и Милана Коњовића.

- Шест месеци после тога путеви су нам се укрстили и брзо смо се препознали. Нашла сам своју сродну душу баш у професији, која је специфична, нема класично радно време и посао нам заправо постане начин живљења, јер га, кад радимо на неком пројекту, у већини случајева "доносимо" кући. И брзо смо се навикли на то. Марко је и одрастао на тај начин, потиче из филмске породице, његов отац Слободан Вики Јоцић такође је продуцент, а покојна мајка Вера била је монтажер, те је одрастао уз филмове, одлазио на сетове, играо се крај кулиса - говорила је својевремено Милена у интервјуу за Глорију.

Она је објаснила и како је одувек знала да ће бити мајка синова, а та жеља јој се и остварила.

Фото: АТА имагес

 

 

- Наш народ лепо каже: "Пази шта желиш, можда ти се и оствари." Дуго сам прижељкивала да имам мноштво пословних обавеза, пошто у последње три-четири године уопште нисам глумила.  Кад смо добили децу, неправедно смо се поделили, супруг је радио, а ја сам све време бринула о клинцима. Архетипски, била сам у кући и чувала огњиште, а он је ловио звер да нас све нахрани. Родила сам двоје деце заредом и желела сам да будем уз њих док су били баш мали, али сам, с друге стране, осећала и потребу да глумим. Верујем да свака мајка размишља на сличан начин кад треба да помири посао и породични живот. Али, уз добру организацију, рад, ред и дисциплину, све се може - рекла је Милена.

БОНУС ВИДЕО: