Александра Николић, победница шесте сезоне ријалитија "Задруга", у благословеном је стању, сазнају домаћи медији. Наиме, она је затруднела са доскорашњим вереником Филипом Царем, такође бившим задругаром, а да је у другом стању сазнала је недавно. Иначе, у трећем је месецу трудноће, а лепе вести и даље крије од најближих.

 

Фото:АТА имагес

 

Осећања су јој, како наводи извор, помешана. Срећна је, али и уплашена, будући да је сазнала да је трудна са Царем тек након што су на буран начин ставили трачку на веридбу и она се из његове родне Цриквенице вратила у Београд.

- Истина је то што сте чули, Алекс јесте трудна, само ником не прича, дуго је размишљала шта уопште да ради и како да се понесе у ситуацији. Ужасно јој је тешко било, раскинула је са Царем на онакав начин, разочарана и повређена се вратила у Београд и тек после неког времена сазнала да је трудна, да чека баш његово дете - почиње причу извор.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

- У трећем је месецу трудноће, дефинитвно ће да роди. Сад и када би хтела не би могла да прекине трудноћу. Радује је то што ће постати мајка, то је одувек желела, о томе маштала и жељно ишчекивала тај дан, али није могла ни да претпостави да ће околности бити баш овакве - да чека дете човека који ју је повредио, са којим је прекинула сваки контакт и са којим није у вези. Баш је зезнута ситуација, искрено, нисам ни сигуран да ли му је уопште до сада рекла да ће родити његово дете. Негде се, чини ми се, у глави већ помирила са тим да ће бити самохрана мајка што је, сложићете се, врло тешко и изазовно. Видећемо шта ће на крају бити и како ће Цар реаговати, шта ће учинити - закључио је извор, а Александра Николић до објављивања овог текста није одговарала на позиве.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".