Легендарни Никола Симић иза себе је оставио бројне улоге по којима га памтимо и дан данас, а иако је био један од омиљенијих глумаца, о његовом приватном животу се не зна много.

Ипак, његов љубавни живот био је тема о којој се причало.

Мало ко зна да се Симић чак четири пута женио и разводио, а последње године свог живота наводно је провео са глумицом која је чак 48 година млађа од њега.

- А треба се заљубљивати. Психолози кажу да дође тренутак кад човек жели да промени начин свог живота. Треба имати храбрости и смелости и то урадити. Ја то знам, наравно из прве руке - рекао је једном приликом глумац.

Фото: Предраг Митић

 

 

Медији су годинама писали да је Никола имао ћерку Ану и унуке Исидору и Сару. Међутим, Николин братанац једном приликом је потврдио да ове тврдње нису истините.

- Никола није имао ћерку ни унуке. Ана је ћерка његове последње жене Снежане. Он је био добар према њој, али јој није отац. Николи је у младости пукло слепо црево, дошло је до сепсе, то се тада звало туберкулоза стомака, а лечили су га радијацијом, након чега је остао стерилан и није могао да има деце. Они све покушавају због наследства - рекао је Ненад.

Фото: Предраг Митић

 

 

Почетком 2014. године Симић је оболео од рака простате, па је у фебруару исте године оперисан, да би почетком јуна уследиле су компликације са бешиком.

Глумац је преминуо 9. новембра 2014. године, девет месеци након операције, у 80. години живота.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: