Милош Биковић и његова изабраница Ивана Малић постаће родитељи средином новембра.

Како пише "Курир", Ивана се тренутно налази у седмом месецу трудноће, а она и глумац врше последње припреме пред један од најважнијих дана у њиховим животима.

Иначе, Милош и лепа правница ће једно другом изговорити судбоносно "да" у кругу породице, пријатеља и кумова, а засад будући супружници детаље држе у строгој тајности.

Откако је сазнао да ће постати отац, Биковић је решио да се максимално посвети тој улози. С будућом супругом увелико опрема и реновира животни простор који прилагођава породичној заједници. Милош Ивани помаже да на што бољи и лакши начин преброди друго стање, а према речима његових пријатеља, гледа је као краљицу. Испуњава јој све жеље и труди се да буде упућен у сваки детаљ њеног другог стања.

Фото: Инстаграм принтскрин/ivanamalic_

 

 

Подсетимо, Милош се огласио поводом вести да постаје отац, те се путем Инстаграма, између осталог, свима захвалио на честиткама.

- Срећни смо што ћемо ускоро постати родитељи. Ово је важан, вероватно најважнији моменат у нашим животима. Нисмо желели да га откривамо засад, али папараци су нас довели у ситуацију у којој немамо избора - започео је глумац, те додао:

- Хвала свима на лепим речима и честиткама и молимо медије и новинаре да поштују нашу одлуку и интегритет нашег приватног живота. Кад будемо хтели да разговарамо о овој теми, свакако ћемо контактирати с вама - закључио је глумац.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: