Миљана Кулић и Ненад Мацановић Бебица не престају да провоцирају једно друго и да износе прљав веш из везе која је трајала две године. Како је испричао Бебицин друг, он има као кеца у рукаву информацију, али и доказе којима ће да уништи Миљану јер је сведочио кад је у Котежу наводно опљачкала коцкарницу.

Наиме, они су тамо наводно изнајмили стан, а Миљана је често одлазила у коцкерницу како би играла апарате и добро су је сви запослени упознали. Тако је једном приликом, кад је дечко који је радио за пултом отишао до тоалета, Миљана из касе узела 10.000 динара и звала Бебицу да дође хитно по њу.

Фото: Профимедиа

 

- Бебица нам је испричао даје тада доживео велику непријатност, јер је он одвезао Миљану у ту коцкарницу где је играла апарате, знали су је сви запослени и имали су због њега поверење у њу. Она је тада код себе имала 30.000 дината и све је изгубила, а онда је искористила моменат кад је дечко који је ту радио отишао у тоалет, она му је из касе узела 10.000 динара и звала је Бебицу да дође по њу. Њему наравно ништа није говорила, а чим су каже ушли у стан тај момак га је звао и рекао му шта се десило. Нагласио му је да има снимке са надзорних камера и да се јасно види Миљана која отвара касу, узима новац и напушта објекат. Он га је замолио да никоме ништа не пријављује, поготово не да зове полицију и да ће одмах да му донесе тај новац, сео је у кола и отишао тамо, дао је дечку новац и обећао му да Миљана више неће долазити. Кад се вратио у стан настала је озбиљна свађа. Миљана је говорила како тај момак лаже, да би Бебица полудео и рекао јој како је видео снимак и да је поремећена јер су коцкарнице све под видео надзором и да има срећу јер је тај момак прво звао Бебицу, а не полицију. Ја верујем да ће он и о зоме да проговори. Колико знам Марија то не зна и ту је Миљану заштитио Бебица - каже друг Ненада Мацановића Бебице.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".