Јелена Докић недавно је објавила нову књигу под називом „Неустрашива“, наставак исповести која је почела првим мемоарима „Несаломива“. У другом делу искрено и отворено говорила је о краху дугогодишње љубави са бившим хрватским тенисером Тином Бикићем.

‒ Хвала ти што си ме извукао из таме када сам веровала да више нема излаза, када сам хтела све да окончам. Хвала ти што се бориш за мене, што ми чуваш леђа, хвала ти што си ме излечио. Срећна сам што те имам поред себе и не знам шта бих без тебе. Волим те заувек, више него што ћеш икад знати. Моја љубав, моје све – говорила је.

Нажалост, и највећим љубавима дође крај. Некад велика звезда „белог спорта“ тешко је прихватила болну истину, чак је имала суицидалне мисли. Како је сада открила на Инстаграму, постоји велики разлог зашто је цело поглавље у новој књизи посветила распаду те деветнаестогодишње везе.

Фото: AP Photo/Keystone, Peter Klaunzer

 

 

‒ Зато што се, нажалост, вец́ина нас у некој фази живота суочава са неком врстом раскида. После свега што смо заједно прошли свих тих година, нисам веровала да ц́е се то десити мени, и нама, али јесте. Шокирало ме је, сломило и бацило на колена, толико да сам замало себи одузела живот – била је искрена Јелена.

‒ Била сам у шоку, нисам то очекивала. Морала сам поново да научим да живим, на нови начин, јер никада нисам живела сама. Осец́ате огромну тугу и губитак јер је све нестало, и та особа, и веза, и живот какав сте познавали.

Фото: Архив Новости

 

 

‒ Бескрајно сам кривила себе, за велики део. Не само да морате да пронађете начин да се вратите, вец́ и да почнете поново некоме да верујете, да волите, да осец́ате да вредите. Он је невероватна особа и увек ц́у бити захвална за наших 19 година. Стајао је уз мене када нико није.

‒ Веома поносна на то како сам прошла кроз растанак, са добротом, милошц́у и достојанством. То је такође био кључ опоравка. Без мржње, горчине и љутње. Учинило ме је јачом, отпорнијом, срећнијом и мудријом.

Јелена је у посту написала да је о растанку доста причала у једном подкасту:

‒ Била сам у шоку. Надали смо се да ц́емо имати децу. Али онда ми је преко телефона, два дана пре Божиц́а, рекао да је готово. Мој ум доживео је слободан пад. Све је било тако надреално. Чудно. Погрешно...

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".