Војину је пукла плућна марамица, а адекватном реакцијом лекара, глумац је превазишао све потешкоће и вратио се породици и свом позиву.

Крај јуна и почетак јула 2015. године, у сећању Војина Ћетковића засигурно нису остали као најлепши период његовог живота. У том периоду, здравље Војина Ћетковића било је нарушено, бол у плућима јако га је мучио, а када се на ове тегобе пожалио лекарима, они су га задржали на Клиничком центру Србије.

Након прегледа глумац је упућен на одељење за грудну хирургију, када му је установљен пнеумоторакс односно пуцање плућне марамице.

С обзиром на то да је Војин задобио лакши облик ове болести, неколико дана након интервенције напустио је болничке просторије, и захваљујући врхунској нези лекара и осталог медицинског особља врло брзо се вратио породици и свакодневним обавезама.

Фото: Н. Фифић

 

У то време његова супруга Слобода била је у Требињу, те је посебно бринула о супругу, али и ћеркицама које је у том тренутку чувала тетка Драгана Мићаловић.

Као и увек, глумац је у то време одлучио да своју борбу задржи за себе те је на питање новинара о свом здравственом стану кратко одговарао са "немам коментар".

Захваљујући брзој интервенцији лекара, подршци супруге и правилној нези, здравље Војина Ћетковића данас је изванредно, те глумац функционише без икаквих тегоба.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".