Глумац Драган Јовановић са супругом Бранком Пујић још 2006. године у емисији "ТВ лица као сав нормалан свет" отворио је врата свог дома у Земуну, па испричао да је кућу изградио на имању на коме је била депонија.

- Изградња куће трајала је годину и по дана. Не бих никада помислио да нешто негде зидам да нисам открио ово место. Радили смо заједно филм са Пуришом Ђорђевићем и ја сам стајао овде где је ова тераса. Чекао сам да се намести сцена, окренуо се и рекао сам: "Што бих волео овде да имам кућу."

Фото: В. Данилов/Н. Фифић

 

 

- Ми смо били ношени крилима љубави, али у једној незавидној ситуацији. Живели смо у једној соби у кући мојих родитеља. Драган је био стипендиста "ЈДП-а", ја незапослена глумица, Анђела је била на путу, али ваљда те анђели прате кад имаш позитивну енергију и љубав и нешто нам се све отварало полако, да би на крају Гаги Јовановић овде на Гардошу обезбедио својим девојкама мали дворац - објаснила је она Драганову највећу борбу у поменутој емисији.

Иначе, пар има и своју оазу мира на Златибору.

До викендице Драгана Јовановића, ушушкане у храстову и букову шуму, води земљани пут, а имање је окружено пашњацима. Пасторални призори за каквима у лудилу данашњег времена све чешће жудимо.

 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".