Он је то учинио још увек недовољно опорављен од последица инфекције вирусом корона због чега је био лечен у Ковид болници у Крушевцу. О трагичној вести која га је затекла у болници није могао да говори. Он се захвалио на изразима саучешћа.

- Не могу ништа друго да вам кажем. Био сам у болници када се то десило – казао је др Тасић и додао да му његово здравље није битно.

Миодраг Тасић је лекар о коме пацијенти, колеге и бројни други сарадници говоре са изразима великог поштовања. Он је и одборник у актуелном сазиву Скупштине општине Власотинце. Бранко је, како сазнајемо, био забринут за очево здравље. Познаницима се наводно похвалио да му се отац опоравља и да ће ипак бити добро.

Узрок Бранкове смрти биће познат тек пошто у надлежно тужилаштво буду стигли сви резултати обдукције. Према званичним информацијама из истраге он је пронађен без видљивих повреда по телу, а на лицу места није било трагова који би указивали на то да је несрећном младићу насилним путем одузет живот.

Истрагом су демантоване првобитне спекулације да је у тучи озбиљно повређен и да је због последица тих повреда преминуо. Бранко је неко време, у једној кући у Власотинцу, провео у друштву познаника и пријатеља где је дошло до „међусобног кошкања“ али, како незванично сазнајемо, досадашњи резултати истраге говоре да нема основа сумње да би то могао да буде узрок његове смрти. Због тога су истражним органима важни налази са токсикологије, али се на резултате таквих анализа чека најмање недељу, па чак и месец дана.

(Новости онлајн)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".