Као бомба одјекнула је вест да се глумица Марија Каран наводно удаје за Марка Гвозденовића, сина црногорског политичара Бранимира Гвозденовића, као и да ју је он верио. Просидба се наводно одиграла недавно у Црној Гори где је пар био на одмору, међутим сада је уследио обрт!

Марко Гвозденовић је у изјави за медије демантовао ове наводе - "Ова информација није тачна. Немам апсолутно никакве везе с Маријом Каран. Нејасно је зашто то неко пласира. То су из непознатог разлога злонамерне и нетачне информације. Ја немам никакву комуникацију са особом са којом ме повезују", рекао је Гвозденовић за ЦДМ.

Марко је син једног од најконтроверзнијих црногорских политичара Бранимира Гвозденовића, који је иначе бивши министар у Влади Црне Горе из периода власти Мила Ђукановића и његове странке ДПС. Млађи Гвозденовић према писању црногорских медија, већ неколико година успешно се бави грађевинским бизнисом и оснивач је и власник компаније "Ирон Инвестментс анд Адвисорy".

Као и Марија има брак иза себе, он се на лето 2022. године оженио, а гламурозна свадба организована је на плажи Галија као и у хотелу Хилтон. Гала прослава окупила је више од 300 званица међу којима и велики број политичара, утицајних и моћних људи из свих земаља бивше Југославије, пренео је "Сторy".

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".