Фран Пујас, завршио је на клиници за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић", и то због прекомерне употребе лека ксанакс, а сада је након отпуштања из болнице потпуно шокирао пратиоце својом најновијом објавом на друтшвеној мрежи Инстаграм.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

Пујас је одлучио је да окрене нови лист и да у свом животу направи драстичне промене. Фран је на свом профилу на друштвеној мрежи Инстаграм поделио фотографију боксерских рукавица и суплемената и тако обавестио све своје фанове да ће се вратити супорту и здравом животу.

- Враћам се - написао је бивши задругар на фотографији коју је окачио.

ФОТО: Принтскрин / Инстаграм / нфра666'с профиле пицтуре нфра666

 

Подсећања ради, како су домаћи медији писали, Фран Пујас дуго је користио психоактивну супстанцу ТХЦ, познатију као марихуана, као и прекоумерну употребу лека за смирење ксанакс, што је све оставило последице на њега, због чега је хитно хоспитализован на клиници за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић". Како нам је извор тада открио, бившег учесника "Задруге" је довезао пријатељ, а ноге су му биле потпуно изгребане. Такође, Пујас је изгубио десетак килограма за само седам дана, а терапију му је одмах преписана.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".