Једна од најемотивнијих песама снимљена протеклих година је, на изненађење многих, дело режисера и музичара познатог по реп песмама

Фото: АТА имагес

 

Огњен Јанковић познат је домаћој јавности пре свега као један од фронтмена реп састава Београдски синдикат, а он је и истакнути режисер, који иза себе има много успешних пројеката и филм "Златни дечко".

Међутим, многи не знају да је он аутор последње песме коју је снимио славни Џеј Рамадановски. У питању је нумера "Деца среће", која је посвећена Дорћолцу Марку Филиповићу Такију, који је погинуо у октобру 2007. године.

Фото: АТА имагес

 

Он је иза себе имао позамашан досије, али је у овом делу града он био омиљен, пре свега јер је у младости играо за ФК Дорћол. Како су медији касније писали, и сам Џеј је познавао покојног Филиповића, па су сви, укључујући и славног певача, емотивно доживели ову нумеру.

 – Ми смо то јако емотивно доживели, Џеј је познавао Филиповића, сва та прича с Дорћола, па и спот с Џејом, буди неку носталгију, он је јако волео тај крај – рекао је  Огњен Јанковић, за ког медији ових дана пишу да је нови дечко глумице Милене Радуловић.

Како је истакао, певач га је изненадио када је пристао да отпева ову песму и брзо ју је снимио, иако је био лошег здравственог стања.

– Ми нисмо веровали кад је пристао да сними песму и да ју је снимио за један дан, упркос потешкоћама које је имао због болести. У то време требало је да снима албум, мислим да има много необјављених песама, можда се "Деца среће" нашла на албуму, то никад нећемо сазнати – рекао је Јанковић.

Спот је, иначе, сниман на Дорћолу, у њему се види стадион ФК Дорћол, мурал покојном Филиповићу и друге важне локације, а у споту се појављује млади глумац Дарио Мурић, с којим је Јанковић сарађивао на снимању филма "Златни дечко".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".