Учесник "Елите" Никола Лакић, који се прославио учешћем у "Паровима", где је и упознао своју садашњу супругу, у ријалити је ушао сам, а недавно су испливале шокантне информације о његовом односу са Аном Ћурчић.

ФОТО: АТА

 

Наиме, након прича да је Никола Лакић био интиман са Аном Ћурчић, он се плашио да ће га супруга, са којом има дете, оставити.

Међутим, она се огласила и открила да му ништа не замера.

- За сада је одличан, мислим да се одлично уклопио и да је успео да се избори за своје место у ријалитију. Ништа му не замерам, он је годинама у томе и одлично зна како и шта треба да ради. Никола и ја увек причамо о свему па некада и знам више него што бих реално и требала. За ту причу знам и пре него што је она и ушла у њен први ријалити, знам да су се чули пре њеног уласка у "Задругу" и да га је звала после изласка - рекла је Лакићева супруга, Александра Тасић, па се дотакла и приче да су Ана и Никола имали интимне односе:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ана_цурциц_оффициал

 

- Ја знам оно што је он мени рекао, а то је да нису били интимни, ја у том периоду нисам била у његовом животу и могу само да причам оно што знам из његове приче - рекла је Цока за Еспресо.

Иако Лакић одбија да призна да је био интиман с Аном, пре два дана их је раскринкао Марко Ђедовић говорећи да поуздано зна да су њих двоје имали тајну аферу, а исто тврди и бивши задругар Иван Маринковић, али да сматра да Лакић не жели да то призна из страха да би Ана могла да уђе у ријалити.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".