Мирјана Бобић Мојсиловић једном се приликом присетила времена које је провела у "Дуги", раме уз раме с Миломиром Марићем. Тада, на Инстаграму је објавила њихову стару фотографију, уз поруку:

- Пронађено међу старим фотографијама. Кад смо били мали, редакција "Дуге", 1993. (године).

Овиме, свакако је побрала бројне симпатије јавности, али и показала како је Марић изгледао кад је био млад, те носио дугу косу.

Временом, водитељ је добио коју бору, а седу косу сада носи нешто краћу.

Подсетимо, Миломир већ извесно време ужива у љубави са списатељицом Весном Радусиновић, она из првог брака има сина Ведрана Тузлића, који се сјајно слаже са Марићем.

Фото: АТА имагес

 

 

- Марић је имао среће да одабере сина каквог је одувек желео. Он не преферира изненађења. У том смислу је одабрао Ведрана, да га са својих пет година преваспита, научи словима и бројевима, компјутери који су се у то доба први пут појавили били су непознаница за Марића, док му Ведран није сео на рамена у редакцији и објаснио како то чудо ради. А остало је заувек познато као слика и анегдота, неколико куцаних страна формата А4 које је Ведран, онако видећи од Марића уредно прецртао рекавши: „Првих пет страна се не читају, то су чисте глупости. Ведран нас обоје преваспитава и даље по свом нахођењу и методама на које смо већ огуглали, али није претерано задовољан што му се стално нешто измичемо и копрцамо. За њега смо нас двоје изгубљени случајеви за ово сајбер време - објаснила је она једном приликом.

БОНУС ВИДЕО: