Јована Љубисављевић проговорила је о својој вези са Богданом Срејовићем, бившим дечком Светлане Цеце Ражнатовић, али и њиховом венчању.

Фото: АТА имагес

 

- Одлучила сам да будем најбоља верзија себе и све коцкице се полако склапају. Највише комплимената и савета добијам од својих гостију. Нисам себе замишљала као водитељку, али сам увек била комуникативна и волела да причам, нисам имала трему, тако да су се и ту коцкице уклопиле - рекла је Јована, а на питање да ли себе поново види као учесницу ријалитија Јована се најпре закашљала, па прокоментарисала следеће:

- Ово није због питања, ја водим емисију која се тиче ријалитија, па самим тим морам да будем у току, али као такмичара себе не видим - рекла је Јована, па открила да ли је Богдан љубоморан.

- Љубомора је потребна у вези, али у границама нормале, срж је комуникација. Са Богдановом ћерком имам савршен однос и јако сам срећна и поносна и не бих ништа променила. Богдан и ја смо целина, живимо заједно и 99 посто времена проводимо заједно - рекла је Јована, па проговорила о венчању са Срејовићем:

- Један дан бих правила гала свадбу три дана и три ноћи, а други дан бих се негде удала да нико не зна, али свакако ћете бити обавештени - рекла је Јована.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".