У целу причу био је укључен и Миле Јовановски који је казну служио у кућном притвору. После свега, породица је напустила Скопје, а Миле је неколико година касније искрено говорио о сину: 

- Недостаје ми Боки. Здравствено није добро има скоро десет посто желуца, а има и других здравствених проблема. Ова власт га третира као да је највећи терориста у историји. Катастрофа, то је страшна тортура. Он тамо нема никаквих услова. Треба 8, 9 пута на дан да једе по мало. Он тражи да му дају прекид казне, ни то му не дају да би могао да се опорави мало. Он је инвалид којем треба помоћ - истакао је Миле за "Блиц", па додао:

Фото: Профимедиа/Архива Новости/Ненад Карлић/Принтскрин Јутјуб/ Канал 5 Телевизија

 

 

- Супруга му иде у посету. Боки је жива ватра. Он ради то што нико не зна и не може да ради. Боки је осуђен по пропаганди. Неко га је искористио. Он је у затвору, а други се крију. Смешно је, сви грађани знају. Марина док је била жива и Фута су долазили. Кад је било оно спектакуларно хапшење, многи људи су га оставили. Нису имали никакве доказе, а осудили су га. Све је урађено са дослухом са властима које су и дан данас на функцијама. Замислите прекид казне добијају људи који немају тако озбиљних здравствених проблема, њему не дају.

Миле је за крај поручио Бојановим фановима да ће се он вратити у потпуно новом издању као други човек: 

- Он је отворио ту телевизију, она је беспрекорно радила. И дан данас воли музику. Још као дете је почео да се бави водитељством. Видело се да је шоумен, имао је 10, 11 година. Са 13 година је довео Руслану. Комшије га поздрављају, сви га хвале, храбре га да издржи. Људима који га воле бих поручио "Очекујте новог Бојана".

БОНУС ВИДЕО: