Марина је познати аутор бројних песама које су певали наши певачи. Она се разболела, па је последње дане провела у КБЦ Драгиша Мишовић, где је пребачена пошто јој је 14. септембра 2021. Тада јој је изненада позлило, па је стављена и на респиратор, а такође је била позитивна на корона вирус. На самом почетку 2018. године јој је откривен малигни тумор дојке, после чега је оперисана.  Марина је са дугом болести водила битку, а преминула је пре годину дана. Оставили су је да почива поред старијег сина Милоша Мише Радуловића на Новом гробљу. После 15 месеци је на истом мнесту сахрањен Милан Лаћа Радуловић који је имао само 36. година када је преминуо.  

Фото: Н. Фифић, Јутјуб принтскрин/ Tvrda Priča /Nešto Drugačije

 

На гробу мајке и синова налази се икона Богородице са дететом, која је симбол највеће љубави и повезаности у хришћанству – љубав мајке и детета, а претпоставља се да је управо Марина донела ову икону на гроб свог сина онда када је без њега остала.

Породицу Радуловић погодила је велика несрећа, а сва зла Марина је предвидела у својим песмама које су је прославиле. Прва трагедија дошла је од сина Милоша кога су покушали извући из канџи наркотика, али нису успели. Једно јутро, догодило се оно чега се Марина прибојавала. 

Фото: Милена Анђела

 

-Прсти су му већ били модри, не знам шта се догодило. Не знам да има нешто горе него кад затекнете своје дете како непомично лежи кревету- испричала је касније и признала да није хтела да види резултат обдукције. Од туге је добила рак и то је отворено говорила. Рак је и однео са овог света, а Лаћа, уметничка душа, није могао да прихвати смрт мајке, па јој се придружио 15 месеци касније. И поново децембар.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: