Бојан се сада осврнуо на борбу са биполарним поремећајем којим му је дијагностификован: 

- Па живот се десио ваљда и тај несретни биполарни поремећај, Имао сам 30 тада, ево сад ми је 41. Мислио сам прво да је некаква депресија, да је анксиозност и онда су на те редовне контроле, психијатри су тражили да неко из фамилије дође са мном, тада би у том тренутку бивша жена, пошто сам ја разведен скоро 5 година, бивша жена, мајка, брат, тај је нажалост умро, и онда да причају о мени. И онда из њихових прича закључили да је у питању биполарни поремећај - прича певач.

Фото: Фејсбук принтскрин/Бојан Томовић

 

Како је изјавио, није знао о каквој је болести реч: 

- Ја се посвађао с тим психијатром, реко, срам те, реко, било, каже то вам је доживотна па насљедна болест, ама, реко, немаш појма ти. И онда сам ишао по једно десеторо њих, међутим, сви су потврдили, али живи се и са тим. Увек може и горе и, ето, живи се са тим уз терапију, наравно. Мислим, то је доживотна терапија, мора, кажу - испричао је Томовић.

Борба је тешка, али се певач труди да његов живот буде у складну и активности: 

- Било је, ја кажем, увек и горих дана па да се не жалим. Живот ме је научио да не планирам више ништа. Оно што је било не може се променити, оно што ће бити сутра не знаш хоће ли ми доћи, тако да живим за овај тренутак сад. Кажу да је иначе срећа ствар тренутка, зграби га, препознајте тај један тренутак - закључио је Томовић за крај гостовања на Блиц телевизији.

БОНУС ВИДЕО: