Многе девојке опседнуте су жељом да имају заносне облине, док све више њих иде "под нож" како би оствариле своју жељу. Старлета српског порекла, Коко Остин једна је од жена са највећом задњицом на свету. Међутим, добила је озбиљну конкуренцију када се појавила, такође Српкиња, Наташа Краун.

Наташа је бивша манекенка позната по својој огромној задњици, док се она годинама трудила да њена задњица буде што већа. Ова девојка, пореклом Српкиња, висока је око 178 центиметара и има 135 килограма, док обим бокова износи невероватних 182 центиметара.

Циљ повећања задњице јесте како би се осећала "моћно и се*си", а узор јој је чувена старлета Ким Кардашијан.

Фото: Профимедиа

 

Наташа не крије да се подвргавала естетској хирургији како би њена задњица добила на обиму, међутим, то није једина метода којом је успела да је повећа.

Дневно уноси преко 6.000 калорија како би повећала масу, дане проводи конзумирајући пице и слаткише. Она је открила и да поједе и више од шест килограма чоколадног крема месечно.

 

 

- Моја трансформација шокирала је много људи. Доста сам добила на тежини, али морам да се угојим још 25 килограма. Тешко је одржавати ово тело. Морате пуно да једете, око 6.000 калорија двневно, а мора и пуно да се вежба - рекла је она једном приликом.

Жеља да драстично промени свој изгледа јавила се чим је крочила у двадесте године. Већ са 20 имала је прву естетску операцију.

 

 

Многи мисле да је Наташа претерала, те да је пре интервенција боље изгледала, но њу такви коментари не погађају. Своје тело успела је да уновчи продавајући своје слике и снимке фановима широм света.

- Нисам мислила да је могуће зарађивати новац на овај начин, али сада видим да је могуће. Гузом сам ломила столице, ломила сам кревете, ломила сам људе. Увек сам била другачија - открила је она.

 

 

Док је други осуђују, она верује да је прави пример другима јер је другачија и посебна.

- У Шведској жене мисле како морају да изгледају лепо, али ја мислим да људи морају да виде како би требало да изгледају стварне жене - рекла је.

Осим што је урадила задњицу, Наташа је имала и естетске интервенције на лицу. Урадила је усне и јасгодице. Такође је и променила боју косе, те из плавуша прешла у црнке.

БОНУС ВИДЕО:

Magazin Novosti/Stil

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".