Како пишу медији, у ауту се налазио свештеник Српске православне цркве на служби у Новом Пазару Саво Шмигић са супругом и троје малолетне деце.

Возач побегао, убрзо ухваћен

Након што се кратко зауставио Ј.К је побегао са лица места. Косовска полиција зауставила је и привела осумњиченог пола сата касније у селу Зупче, на територији Општине Зубин Поток, потврдио је за Радио Косовска Митровица, заменик директора косовске полиције за регион север Ветон Ељшани.

Ељшани наводи да се ради о Ј.К (29) из Зубиног Потока који је управљао возилом "волксваген пасат" крагујевачких регистарских ознака, и који је након изазивања саобраћајне незгоде, побегао са лица места.

Након што је приведен, одлуком тужиоца браниће се са слободе, а случај је у даљој надлежности суда, рекао је Ељшани.

Свештеник видео младића како дивља возилом

Свештеник Саво Шмигић, који је управљао возилом "волксваген схаран" новопазарских ознака, рекао је за Радио Косовска Митровица да је у ретровизору приметио да им се великом брзином приближава други аутомобил, те да је почео да појачава брзину покушавајући да се одмакне.

Међутим, дошло је до ударца. Након што су се зауставили, свештеник Шмигић каже да је изашао из аута и кренуо према возилу које их је ударило, али је Ј.К додао гас и побегао са лица места.

Лакше телесне повреде добили су супруга и девојчица (12) којима је комплетна дијагностика урађена у Клиничко-болничком центру у Косовској Митровици, а које су након фиксирања вратова медицинским крагнама пуштене на кућно лечење.

(Радио Митровица)

БОНУС ВИДЕО: