Певачица Надица Адемов чека прво дете са својим изабраником, милионером из Немачке. Како је једном приликом испричала певачица, љубав између ње и њеног партнера се родила пре три године током пословног путовања.

Надица већ неко време ужива у вези са њим, а откако су сазнали да она носи девојчицу, они су бескрајно срећни.

Иначе, пре ове романсе, Надица је имала један буран период, и тада се спекулисало да је се породица одриче због везе са старијим мушкарцем. Након што је окончала везу са њим, уследила је веридба са другим дечком, коју је убрзо раскинула.

Фото: АТА имагес

 

Младић из Беча је певачицу "Гранда" верио на романтичан начин, тако што ју је повео на лет хеликоптером из кога је затим на ливади видела огроман натпис са питањем да се уда за њега. Ипак, веза је доживела крах и Надица је раскинула веридбу.

- Нисам више верена. Не бих да откривам разлоге због којих смо се растали, нека то остане између нас. Могу само да кажем да је на ту одлуку доста утицала даљина - рекла је певачица.

Једном приликом је говорила и о заједничком животу са старијим музичарем Далибором Станојевићем, који има троје деце и два брака иза себе, а који је чак завршио и иза решетака. Тада се осврнула на приче да је се породица одрекла управо због ове љубави.

- Истина је то што се писало, али сада сам у добрим односима са својим родитељима. Сада је све у најбољем реду - рекла је Надица тада.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".