Свекар Станије Добројевић, Мустафа Дурџић, одлучио је да се јавно огласио и стане на страну свог сина.

Фото: Фацебоок/Мустафа Дурџиц

 

Наиме, како Мустафа Дурџић сада тврди, Анели је претукла његову ћерку, а након те ситуације, она је и умрла за њега.

- 17. Јун 2021. Ово је био дан када је Анели умрла за мене. Прво ми је претукла ћерку, затим сам замолио полицију да је пусте из затвора и да ћемо то решити између ње и моје ћерке у Аустрији. Пу Цазин (прим. аут. полицијска станица Цазин) ми је изашла у сусрет и ослободили су је уз казну, мислим око 400 км. Пустио сам је да дође код моје супруге, а она је мојој жени рекла да би све исто поновила. Онда сам ја рекао, е сада је крај. То жена, ма то није ни животиња - написао је Мустафа Дудржић, а између осталог је истакао да се она није покајала због тога што је урадила, те је истакла да би исто поновила, док јој је он помогао да је пусте из затвора мислећи да ће сукоб решити рационалним путем.

Подсетимо, Мустафа је путем свог Фејсбук профила објавио папире на којима је Анелино саслушање у Интерполу, који потврђују причу његовог сина да је Анели хапшена у Минхену због шверца кокаина и крађе од милион евра

- Ја знам да медији нису разумели. Не ради се о 750.000 евра него се ради о непознатој цифри. Анели Ахмић у саслушању које је за Интерпол урадила државна тужитељка 2018. године је изјавила да је у путовалки носила некада 500.000, некада 750.000, а некад и до милион евра. Прва слика испод је њен потпис. Другу слику сам мало прекрио због имена особа које се спомињу, а које објављују статусе са Анелиног телефона. Оне нису знале да сам у поседу комплетне документације у којој све сама Анели пише о себи, својој породици и мушкарцима са којима је била. Кунем се, да није кренула са оним лажима у старту, никада ни она не би знала да знам сву њену прошлост до 2020. године - написао је он на Фејсбук профилу.

Да бивши свекар нема лепе речи за снају приметили смо по његовим објавама.

Он је назива погрдним именима и како наводи није успео да убеди свог сина да није за њега. Док јој је његова жена спремала и чистила стан она се снимала за ТикТок и њима правила низ породичних проблема. 

Како медији наводе Станија се помирила са Асмином и они опет проводе време заједно.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".