Како изгледа њихово дружење видели смо у више наврата када је глумац на свом Инстаграм профилу делио слике са најмилијима.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/milanvasic_official

 

 

Једном приликом видели смо Милановог оца за кога многи кажу да невероватно личе, а сада и како изгледају сестре Милана Васића.

"Моје прелепе сестрице. Мада ни ја нисам за бацање“, нашалио се глумац у опису фотографије која је одушевила његове пратиоце који кажу да су сестре Милана Васића заиста праве лепотице.

Иначе, Миланова млађа сестра Милена удала се пре 12 година за фудбалера Милана Илића који игра за један клуб у Португалији. Најпре су се венчали у манастиру, а потом је прослава уприличена у крагујевачком ресторану "Женева“.

 

 

- Прелепо сам се провео, свирао је "Тропико бенд“, а и ја сам отпевао неколико песама пред крај славља. Младенцима сам дао новац уместо поклона.

После венчања, моја рођена сестра и њен супруг отпутовали су у Португалију, где он игра фудбал, па им је то као медени месец. Иначе, моја сестра је променила презиме и узела је супругово, сада се презива Илић – испричао је тада глумац.

БОНУС ВИДЕО: