Ивана Врдољак, познатија под уметничким именом, Ванна, отпевала је песму "Тек је 12 сати", хит без којег није могла да се замисли ниједна журка деведестих.

Фото: Јутјуб принтскрин/wизардсб

 

 

Она је у то време била ангажована само за пратеће вокале у групи Е.Т. али након што је песма изненада доживела велики успех, постала је стална чланица и са бендом је снимила четири албума, у периоду од 1992. године до 1996. године.

 

 

1998. године Ванна је, након сарадње са групом Е.Т. наставила соло каријеру, а чак је и представљала Хрватску на избору за "Песму Евровизије", која се одржавала у Копенхагену, са песмом "Струне љубави".

 

 

Мада је већина памти по њеној песми "Тек је 12 сати", која је и после 20 година изузетно популарна, она је и даље успешна у музичкој индустрији, а 2012. године је певала и на албуму групе "Неверне бебе", у песми "За твоје очи". 2015. године је учествовала и на фестивалу "Сунчане скале", са песмом "Пробај", а у јануару ове године је издала и спот за песму "Сузе на киши". Такође се нашла и у жирију за музичко такмичење "Звездице", на РТЛ телевизијском каналу.

Многи је називају једном, правом дивом из Хрватске, почевши од њених фанова који пишу коментаре испод њених видео спотова, до познате певачице Иване Селаков, која је једном приликом изјавила да Ванну сматра једином музичком дивом из Хрватске.

Ванна се одувек трудила да свој приватни живот држи што даље од медија и јавности. Њено срце давно је освојио продуцент Андрија Врдољак, за којег се удала 1998 године. Поносни су родитељи двоје деце – ћерке Јане и сина Луке.

Ванна је и данас активна у музичком свету, а на свом Инстаграм профилу објављује фотографије како оне са микрофоном у руци, тако и свакодневне тренутке из живота док одмара у ужива поред мора

БОНУС ВИДЕО: