Злата Петровић за себе воли да каже да је жена из народа, да је естрада није покварила, те је тако без икаквог устручавања и признала да ниједну књигу није прочитала од основне школе. 

- Нисам прочитала ниједну књигу јер тиме нисам стигла да се бавим! Није ме срамота јер је мој живот отишао у другом смеру. Битније ми је било да певам и да зарадим паре него да се образујем. Читала сам лектиру јер сам морала до осмог разреда и то је то. Размишљала сам некад о школовању, али сам схватила да су ме певање и живот који сам водила научили да читам људе. За мене је сваки човек књига. Не мислим да бих била паметнија да сам завршила факултет - рекла је певачица и додала да ни данас, иако је у пензији, нема времена за читање.

Фото: АТА имагес

 

 

- Само када на интернету налетим на нешто занимљиво, ја отворим линк и прочитам, али суштински ме занима само психологија. Она ми доста помаже у комуникацији с децом и да лакше разумем њихове проблеме и потребе. Мог млађег сина доста погађају трачеви, па ја покушавам да му објасним да нису све „авиони и камиони”, како се прича, већ да појединци хвалећи се заправо показују своју немоћ - каже Злата. 

Фото: Лабудовић

 

 

- Љубиће не читам, јер о љубави све знам, све сам научила! Не постоји формула за љубав. Па је л' ви верујете да ја никада п*рно-филм нисам одгледала? Ја сам, само наизглед велика лајавица, али сам заправо једна стидљивица када су голотиња и сам чин вођења љубави у питању. Када у филму видим те сцене, ја се постидим и окрећем главу у страну - каже певачица и објашњава колико јој времена треба да се скине пред својим партнером.

- Минимум годину дана ми треба да се опустим и ослободим пред партнером са којим сам у вези. Треба ми време да могу да га погледам голог или да се ја скинем пред њим. Можда ће некоме ово бити смешно, али то је жива истина. Ја јесам ватрена и отворена, али само када сам обучена - објаснила је Злата.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".