Наташа Шавија, која је оптужила Стефана Карића да јој не нанео тешке телесне повреде и која је, до сада, опомињала колико је битно говорити о насиљу над женама и осудити исто, сада је потпуно променила причу.

Шавија је објавила на свом Инстаграм профилу обавештење да се са Карићима помирила и да је опростила батине.

- Само да разјасним ситуацију између помирења Османа и мене, пошто је многима чудно и нејасно. Дакле, човек ми ништа није урадио, није присуствовао, нити наговорио да то уради, чак је рекао да је био присутан да не би дозволио да додђе до било каквог физичког обрачуна између нас, тако да нема разлога да га мрзим и да се препуцавам са њим. Он је отац дечка који ми је ово направио и као родитеља га разумем зашто је желео да одбрани своје дете. Ја бих исто урадила- оправдавала је Шавија Османа.

- Направили смо циркус од нечега што није за то. Себе сматрам цивилизованом тренутно (до сада ме је држао бес), а сад једино што желим је да вратим свој пређашњи изглед и мир. Верујте, не каже се за џабе оно да треба праштати, гајити бес у себи уопште није добро и овим помирењем сам осетила неко олакшање, чак и ћаскамо о неким десетим темама, зезамо се као да се ништа није десило. Чудна ситуација, али то је здраво! - написала је недавно старлета у својој објави на Инстаграму.

Фото: Принтскрин Инстаграм/натаса.савија

 

 

Она се сада поново огласила на поменутој платформи и написала следеће:

- Е људи, знате шта? Осман и ја договарамо ускоро виђање на кафи, вечери… тако да вам шаљем селфи обавезно - почиње Шавија па наставља:

- Хтели сте безобразлук? Па добићете га. Она стара безобразна Шавија, коју заболе баш уво шта ви мислите се враћа на велика врата. Слободно ме пљујте… нисте ми нико и ништа!

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".