Иако су стали на луди камен пре свега месец дана, због несугласица је дошло је до разлаза, а од тада у јавност не престају да се износе детаљи који полако откривају праву истину.

Сада је путем Инстаграм сторија, Вања објавила поруку за коју многи кажу да је намењена реперу који је јуче истакао да све њене изјаве представљају - лаж.

- Ја ћу опет бити насмејана. За само дан-два, евентуално пет. Ти човек никада нећеш бити, ни за дан, ни за два, ни за све време овог света - поручила је она.

Фото: Инстаграм принтскрин/vanjaaleksic

 

Подсетимо, Вања је у првој исповести окрила зашто је оставила репера.

- Још увек сам званично удата. Презивам се Алексић Игњатовић, то сам одлучила због сина, да се Ненад не би љутио... Зато што је мој син Игњатовић, само из тог разлога сам додала Алексић - објаснила је Вања, али разлог због ког је отишла од Ненада није желела да открије.

- Мислим да то треба да остане између нас двоје. Имали смо несугласице, као у сваком браку, али мислим да је за сад овако најбоље, да дамо један другом времена да размислимо о свему. Најбоље да остане између нас, остаћу доследна да не говорим о томе. Нећу да дајем на значају људима да могу да пишу свашта нешто. Свашта се писало, али се ништа не зна. Само ми знамо шта је ту било, нећемо јавно да причамо, то је наша интима - објаснила је тиктокерка.

Вања је открила како је реаговала када је у емисији "Ами Г шоу" чула реперово јавно извињење.

- Примила сам извнињење. Он је мало исхитрено реаговао, ја сам добила осуду целе нације, али ни то није могло да ми скине осмех са лица. Срећом, он се извинио, колико је могао објаснио је шта је ту било, да је исхитрено и бурно реаговао, а и могу да разумем афекат. Шта је тамо једна особа рекла, која са нама није ни кафу попила, осим кад смо се сретале по свадбама, мене то не дотиче, ја знам шта је истина, тако да не може то ништа да ме поремети - рекла је Вања Алексић, а људи нагађају да је овим боцнула Јовану Томић Матору, која је прва јавно осудила.

ФОТО: Принтсркин /Инстаграм /nenadaleksicsha

 

Алексићка је открила и то да се њен и даље законити супруг одлично слаже са њеним сином и да су већ разговарали о помирењу.

- Ненад мене воли. Наравно да волим и ја њега, љубав не може да нестане преко ноћи. Видећемо да ли је пауза, како ће даље тећи све. На мени је да одлучим, видећемо да ли сам спремна да се вратим тамо, али наравно да га волим, љубав се не заборавља. Он много воли мог сина, а и мој син воли њега. Где год да га види, он њега зове: "Мој Не, Не", тако да, то ми је много битно, што су се тако лепо слагали. Као прави отац. Искрено, његов отац се није понашао према њему, како се Ненад понео. Разговор смо можда и обавили. Закључили смо да једно другом треба да дамо мало времена, тако да ћемо да видимо у наредном периоду - испричала је Вања, а када се поменуо отац њеног детета, одбила је да прича о томе.

- Боље да не причам о њему - рекла је Вања, која је Ненаду имала да поручи само једно:

- Ненаде, волим те и чекај ме да се вратим. Шалим се... Причаћемо - рекла је за Хyпе телевизију и даље законита супруга Ненад Алексић, Вања.

Ипак, реперу се ово није допало, те је жестоко одговорио још увек законитој супрузи путем Инстаграма:

- Не шаљите ми снимак јер оно што неко изговара за медије у поступцима је показао тотално супротно. Вас може да лаже али мене не, много тога ви не знате, речи су једно, дела су ужасна.

БОНУС ВИДЕО: