Иако су се, како кажу, три деценије константно сусретали, пред камерама су се опет нашли тек после 30 година, када су обоје већ били у срећним браковима и то на снимању серије „Село гори, а баба се чешља“.

Осмеха и шарма њима никада није мањкало, али тада су нашој публици открили да њихова "тајна веза" није ништа друго до искрено, дугогодишње пријатељство.

- Три деценије познанства није мали период, а ми смо се сусретали током свих тих година на неким снимањима, разним доделама награда, музичким дружењима са заједничким пријатељима, уз много песме и смеха, па је тих тридесетак година прошло у трену - рекао је Франо.

Фото: Игор Маринковић

 

Сузана је открила да су у тренутку склапања познанства њих двоје били у зениту популарности.

- Франо је тада харао са својим хитовима који су актуелни и данас, а ја… Да се не хвалим, лепа, млада, популарна. Стално смо се сретали на некаквим концертима, доделама награда и мало-помало почели смо да се дружимо. Имали смо и много заједничких пријатеља, за нас је Југославија била мала - рекла је Сузана.

Фото: Танјуг/Јадранка Илић

 

О њиховом пријатељству она је открила:

- Франо је јако пријатна особа, ведра и искрена, лепо васпитана, не мангупира се, свестан је свог изгледа, он је привлачан мушкарац, али није женскарош. Лако је волети га и бити пријатељ са њим.

(Еспресо)

БОНУС ВИДЕО: