На друштвеним мрежама покренула се полемика око све већег броја људи који су преварени, а желе да се удруже како би покренули колективну тужбу против њега.

- Ових дана поново је постала актуелна прича о Вељи Печењари, који оперише у Београду и околини. Обично прилази у скупим и добрим колима, са тужном причом како има проблем и тражи паре за гориво јер код себе нема пара. Обећава да ће вратити, да оставите број телефона, даје вам свој и уз све то обећава вруће печење - наводи се у једној лозничкој групи на друштвеној мрежи Фејсбук.

Ту се наводи и да је Веља Печењара ову причу "продао" и једном Новосађанину који је у тренутку поверовао, сажалио се и насуо му горива за 3.000 динара.

- Пошто му је све ово смрдело, сачувао је рачун, изгуглао ову причу и сазнао да је преварен. Нису у питању паре већ жеља да се оваквој "господи" стане на пут - пише у објави и стоји да је Новосађанин случај пријавио полицији, али да би све било валидно, пошто се ради о мало суми, мора да нађе још пар преварених, да то буде колективна пријава.

БОНУС ВИДЕО: