Певач снима аутобиографски филм који носи назив "3211", па је рекао неколико речи о самом пројекту, бившој супрузи Ани Николић и данима проведеним у затвору. 

- Имам леп разлог да устанем раније. Имам среће да ћерка има леп ритам спавања. Она одспава, а ја могу свашта нешто да завршим док она не устане - започео је Раста своје излагање у Јутарњем програму на "Пинку". 

Фото: АТА имагес

 

Како каже, у правом тренутку ће рећи ћерци где је био све ово време и због чега јој је недостајао: 

- Ја сам увек причао да ће ме Тара питати где сам био све то време, на најбољи начин ћу моћи да јој објасним због чега сам јој недостајао толико. Нисам желео да ми Тара долази у посете, мислила је да сам у Немачкој. Увек ће доћи моменат да се све објасни. Све се дешава с разлогом. То је једна форма коју смо направили можда револуционарно, ми га зовемо музички филм, има елемената драме, први пут сам ја у улози глумца. Глумим себе. Гледаоци ће моћи из мог угла да виде шта се десило без неког улепшавања. Прича је поучна, није глорификовање, нема експлицитног садржаја. Заиста паметно прича причу која ће дати доста добре закључке - рекао је репер и додао:

- Нимало није било смешно бити тамо, све је за људе. Или си био у војсци или у затвору, што каже мој деда. Научиш шта је дисциплина. Унутра нисам имао никаквих проблема заиста. Имао сам колико толико лепе моменте и тренутке . Ја сам верник и гледам прво да се захвалим Богу и гледам шта могу у том тренутку да радим и како да рационализујем. Писао сам унутра албум, сценарио за спот... Ја сам у једном моменту само јурио за свеском и оловком и писао сам песме. Неке сам продао, неке сачувао. Радујем се као да ми је први албум. У једном моменту сам имао кућну ћелијску која је била као затворска. Носио сам наногицу. Волео сам да позовем комшије да дођу да виде како то изгледа - каже Раста.

БОНУС ВИДЕО: