Након што је Дејана супруга јавно понизила починивши прељубу, Давид Драгојевић млађем брату упућивао је речи подршке.

Давид је поново свог млађег брата обрадовао новом гардеробом коју му је послао у Шимановце, на шта је Дејан сада, свестан да је то заиста Давид послао, изненађујуће - реаговао позитивно.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Пуно ми срце, шта да кажем! Све долази полако на своје! Знам да зна и да осећа да смо ту и да није сам - каже усхићени Давид за Пинк.рс, а потом се осврнуо и на оно што се са синоћње "Задруговизије" и даље највише коментарише - Дејаново обраћање јавности и адвокатима, којима је поручио да жели хитан развод од Далиле Драгојевић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Што се тиче развода који је затражио, нека је! Вероватно је осетио да је прави тренутак и чини ми се као да се пробудио из дугог, дубоког сна! Наравно да има огромну подрску заслужено! Њено понашање и опхођење према њему је одвратно, монструозно! Пребацује му ствари које је добио и без блама каже како се продао за два џака! Коме се продао?! Породици?! Срамота! Своју љагу баца на њега, а она је та која га продала као да никада није постојао! - рекао је Давид.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

Давид се осврнуо и на огромну подршку коју је Дејан добио у студију од стране публике, али и на гласове народа, који су његову групу прогласили победничком у чак четири категорије.

- Апсолутно заслужује подршку народа, треба му ветар у леђа да настави даље и изађе из зачараног круга! А што се тиче Далиле... Хахаха! Њој није добро! Тек ћете видети на шта је све спремна и каква је то жена! Полакооо... ово што смо видели до сада од ње је ништа, шта тек следи!

 

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".