До несреће је дошло када је девојчица изашла из школског аутобуса када је на њу из супротног смера налетео камион. Она је на месту остала мртваУ близини места несреће је обележени пешачки прелаз, а увиђајем ће се утврдити да ли је девојчица прелазила на прелазу. Девојчица је наводно ишла у трећи разред и живи у близини места трагедије.

Једна од сведока им је казала да је девојчица у тренутку несреће имала торбу на леђима, с којом је и изашла из аутобуса. Увиђај ће показати да ли је возач камиона пребрзо возио.

Улица је затворена за камионе веће носивости од 7.5 тона. Овај камион, чини се, није био те носивости, био је мањи, али до трагедије је ипак дошло.

Марио Јертец, власник фирме чији је камион учествовао у несрећи, рекао је да овај камион није имао забрану кретања тим правцем.

Мештани су годинама упозоравали да је улица опасна и успели су да добију лежеће полицајце, али то није решило ствар. Тражили су и камере пре око шест месеци, но досад их нису добили. Кажу да понекад чешће долазе патроле, али да то није довољно.

БОНУС ВИДЕО:

АУТОБУС УДАРИО ЖЕНУ И ДЕТЕ: Тешка несрећа на Лабудовом брду

(Индеx)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".